retourbeleid

 

Je hebt het recht om alle items die je via www.FunSox.nl hebt gekocht, met uitzondering van aanbiedingen en afgeprijsde artikelen, te retourneren (mits binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling).

 

De items en de verpakking dienen intact te zijn. Wanneer je een item wilt omruilen of retourneren ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten. Zodra we jouw items hebben ontvangen zullen we jouw retour verwerken.

 

Let op: wij zullen de eventuele verzendkosten van de eerste verzending niet vergoeden. Een terugbetaling zal worden doorgevoerd via dezelfde betaalmethode welke is geselecteerd tijdens het plaatsen van de bestelling.

Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor items die tijdens de retourzending verloren zijn gegaan.

 

Retour- en ruilprocedure

 

1. Download onderstaand bestand

Retourformulier
PDF – 116,6 KB

 

2. Stuur je items naar het onderstaande adres, met behulp van het adreslabel onderaan het retourformulier:

FunSox

TAV afdeling Retouren

Tongerseweg 318A

6215AC Maastricht

 

3. Stuur jouw items met het label intact samen met het ordernummer

4. Voeg instructies toe over jouw verzoek

5. Voor het ruilen, graag duidelijk het alternatieve product specifiëren door het artikel nummer en de maatindicatie (Let op: de waarde van het alternatieve product moet een gelijk of lager bedrag zijn)

Zodra wij jouw retourzending volgens aangegeven voorwaarden hebben ontvangen, voeren wij jouw verzoek uit en sturen wij een e-mailbevestiging. Houd er rekening mee dat wij de kosten van jouw retour niet vergoeden en dat jij zelf verantwoordelijk bent voor items die eventueel kwijtraken tijdens de verzending.