Charity


05-05-2020:

Medio mei 2020 zullen wij wederom een leuke actie doen voor een uiterst goed doel. eigenlijk een gebaar naar zeer belangrijke personen welke zich inzetten in deze barre corona tijd. 

Meer hierover zal snel bekendgemaakt worden.

 

 


make a wish

Ons doel is ondernemen met succes en kleur brengen in zoveel mensen hun leven. Gezien het feit iedereen wel eens tegenslagen heeft hebben wij via ons bedrijf FunSox met plezier het voorrecht om niet enkel via onze sokken kleur in mensen hun leven te brengen, maar eveneens dankzij onze bijdrage aan goede doelen.Momenteel zullen wij een gedeelte van onze opbrengst, schenken aan Make-A-Wish om wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling te kunnen laten gaan. 

Make-A-Wish is kort uitgelegd een organisatie die wensen van zieke kinderen in vervulling laat gaan. een citaat vanuit de website:

 

"Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Nee, het is een zorgvuldig geplande Wish Journey.
Met elkaar bedacht, uitgeschreven en tot in de puntjes geregeld. Bedoeld om kinderen en hun familie in een moeilijke periode iets bijzonders te geven. Een positieve boost waar ze nog heel lang hoop, kracht en vertrouwen uit kunnen putten."

 

Via onze bijdrage dankzij uw FunSox aankopen, dragen wij ons steentje bij en verlichten wij gezamenlijk de pijn en het verdriet van deze kinderen en naasten voor een moment,

 

 

 

 

Wenst u een reactie of een boodschap aan deze kinderen te delen?

Reactie plaatsen

Reacties

Kerkemeijer
2 jaar geleden

Een zeer groot gebaar voor de kinderen
Top dat er aan gedacht is